Dvokrevetna sa odvojenim ležajem

Standard soba obuhvata površinu od 22 m2 i namenjena je za boravak 1 - 2 osobe. U sklopu sobe nalazi se komforno kupatilo izrađeno od vrhunske keramike i opremljeno savremenom tuš kabinom sa hidromasažnim tušem, fenom i utičnicom za brijač.

Standardna oprema u sobi uključuje povezanost na centralnu klimu, besplatan Wirelles internet, telefon, kablovsku televiziju, LED televizor veličine 32” - 42”, mini bar, elektronski lični sef u sobi.

Pogodnosti

KLIMA
LIČNI SEF
MINI BAR
TELEFON
TV
HIDROMASAŽNI
TUŠ
FREE WIFI
KABLOVSKA
FRANCUSKI LEŽAJ

Za info o ceni pošaljite upit.

UTISCI GOSTIJU
quote-signs

Šta drugi kažu o nama:

Hotel “Bavka” je fantastičan izbor za sve koji putuju ka Makedoniji i Grčkoj. Velelepni objekat nudi izuzetnu uslugu i odličnu hranu. Porodica i ja nismo očekivali ništa spektakularno kad smo se neznatno odvojili od autoputa, ali nas je sačekalo veoma prijatno iznenađenje. Sve funkcioniše besprekorno. Od prelepog ambijenta i velikog parka ispred samog hotela, preko čuvanog parkinga, do moderno opremljenih soba i osoblja koje je veoma prijatno i uslužno. A tek hrana! Čuveni leskovački roštilj. Obilne porcije kojima je nemoguće odoleti. A sve to po pristupačnoj ceni. Sve u svemu, hotel “Bavka” postao je nezaobilazna stanica za moju porodicu u svim narednim putovanjima za Grčku.

Ivan

Ovaj hotel sam otkrio na preporuku prijatelja koji su tamo redovni gosti. Objekat je nov, ogroman, moderan i veoma luksuzan. Neočekivano možda za jug Srbije, ali sigurno vredno posete. Imate prostrani parking, odličan restoran, dobru internet konekciju, izvrsnu hranu, a ako vam treba prenoćište, pošto je lokacija za one koje čeka dug put ka Grčkoj odlična, i sobe su im fenomenalne. Nov nameštaj, klima, udobno, sigurno i veoma prijatno mesto za predah.

Marija

Kad je Leskovac i okolina u pitanju, teško da će se naći bolji i kvalitetniji hotelski smeštaj od hotela “Bavka”. Svi su tamo divni. Osoblje se trudi da se osetite kao koji kuće. Sobe i apartmani su prostrani, opremljeni luksuznim nameštajem, sve odiše elegancijom i toplinom. I nakon provedenih par dana na ovom rajskom mestu sa fenomenalnom hranom, poželeo sam da se što pre vratim.

Stefan
sr_RSSerbian