Jednokrevetna soba

Jednokrevetna soba obuhvata površinu od 30m2 i namenjena je za boravak 2 - 4 osobe. U sklopu sobe nalazi se komforno kupatilo izrađeno od vrhunske keramike i opremljeno savremenom tuš kabinom sa hidromasažnim tušem, fenom i utičnicom za brijač. Gostima je na raspolaganju i komplet bade mantila i papuča.

Ekskluzivno dizajniran enterijer uključuje francuski ležaj ili dva odvojena ležaja sa anatomskim dušekom, povezanost na centralnu klimu, besplatan Wirelles internet, telefon, kablovsku televiziju, LED televizor prečnika 42”, bešumni mini bar i elektronski lični sef u sobi.

Pogodnosti

KLIMA
LIČNI SEF
MINI BAR
BESPLATAN
WIFI
LED TV
HIDROMASAŽNI
TUŠ
TELEFON
KABLOVSKA
FRANCUSKI LEŽAJ
FEN

Za info o ceni pošaljite upit.

UTISCI GOSTIJU
quote-signs

Šta drugi kažu o nama:

Hotel “Bavka” je fantastičan izbor za sve koji putuju ka Makedoniji i Grčkoj. Velelepni objekat nudi izuzetnu uslugu i odličnu hranu. Porodica i ja nismo očekivali ništa spektakularno kad smo se neznatno odvojili od autoputa, ali nas je sačekalo veoma prijatno iznenađenje. Sve funkcioniše besprekorno. Od prelepog ambijenta i velikog parka ispred samog hotela, preko čuvanog parkinga, do moderno opremljenih soba i osoblja koje je veoma prijatno i uslužno. A tek hrana! Čuveni leskovački roštilj. Obilne porcije kojima je nemoguće odoleti. A sve to po pristupačnoj ceni. Sve u svemu, hotel “Bavka” postao je nezaobilazna stanica za moju porodicu u svim narednim putovanjima za Grčku.

Ivan

Ovaj hotel sam otkrio na preporuku prijatelja koji su tamo redovni gosti. Objekat je nov, ogroman, moderan i veoma luksuzan. Neočekivano možda za jug Srbije, ali sigurno vredno posete. Imate prostrani parking, odličan restoran, dobru internet konekciju, izvrsnu hranu, a ako vam treba prenoćište, pošto je lokacija za one koje čeka dug put ka Grčkoj odlična, i sobe su im fenomenalne. Nov nameštaj, klima, udobno, sigurno i veoma prijatno mesto za predah.

Marija

Kad je Leskovac i okolina u pitanju, teško da će se naći bolji i kvalitetniji hotelski smeštaj od hotela “Bavka”. Svi su tamo divni. Osoblje se trudi da se osetite kao koji kuće. Sobe i apartmani su prostrani, opremljeni luksuznim nameštajem, sve odiše elegancijom i toplinom. I nakon provedenih par dana na ovom rajskom mestu sa fenomenalnom hranom, poželeo sam da se što pre vratim.

Marija
sr_RSSerbian