Sadržaji

01

Kafe-restoran

Kafe restoran hotela Bavka nalazi se u prizemlju objekta, u nivou recepcije, otvoren je kako za goste hotela tako i za posetioce koji traže odmor tokom putovanja ili su prosto svratili do ovog jedinstvenog mesta. Kafe restoran je mesto gde možete uživati u ugodnoj i opuštenoj atmosferi.

02

Venčanje iz snova

Za idealnu svadbu potrebna je dobra oganizacija. Zajedno možemo odabrati salu po Vašoj meri, a ako želite venčanje na otvorenom u ponudi imamo i saletle. U svakom trenutku na usluzi će Vam biti naši iskusi konobari. Zato ne dozvolite da Vam venčanje iz snova pokvare nepredviđene situacije, već proslavu prepustite profesionalcima.

POGLEDAJTE GALERIJU
03

Svečane sale

Izbor sale jedan je od prvih zadataka, koji budući mladenci ispunjavaju tokom organizovanja svog svadbenog veselja. Za koju će se salu odlučiti često zavisi od slobodnih termina za željeni datum, ali i od broja zvanica i izgleda prostora.
Sale za svadbe iz „Bavka“ ponude različitih su veličina i dizajna enterijera, sve su klimatizovane, luksuznog izgleda, i odgovaraju standardima i najzahtevnijih mladenaca. U najveću salu može stati i do 700 gostiju, u najmanju do 200, sve sale se mogu pregraditi, a na Vama je samo da izaberete onu po Vašoj meri.

POGLEDAJTE
sr_RSSerbian