Venčanja

Organizacija venčanja

"Brak se uređuje zakonom samo onda kad ne može drukčije. Zbog toga ne dozvolite da vam zakon uređuje brak. Uredite ga sami, lepše i humanije nego što bilo koji zakon to može da predvidi."

A uređenje Vaših bitnih datuma prepustite nama. Mi shvatamo koliko su Vam oni zapravo važni, marljivo brinemo o svim detaljima i postavljamo na svoje mesto sve - od ručka, do osmeha na licu vaših zvanica.

Proslave koje se organizuju u ambijentu hotela “Bavka” postale su prepoznatljive širom Srbije što zbog veličanstvenog enterijera svečane sale kapaciteta 700 gostiju, što zbog besprekorne usluge i organizacije koja je zahvaljujući profesionalnom angažovanju osoblja hotela, uvek na vrhunskom nivou. U hotelu je moguće organizovati animaciju za decu i sve dodatne usluge koje prate svečane prilike. Luksuzno dizajniran enterijer, obogaćen najboljom rasvetom i različitim mogućnostima za dekorisanje sale po želji i meri svakog gosta čini da hotel “Bavka” drži vodeću poziciju u organizaciji porodičnih i poslovnih proslava većeg kapaciteta.

sr_RSSerbian